Skip to main content

Mema/GAB är en av Nordens ledande producenter av handgjorda silverbestick och korpus. Företaget har 55 anställda och har sedan 1849 skapat genuin svensk hantverkstradition inom silversmide. All tillverkning sker i Eskilstuna av skickliga hantverkare. Det arbetade silvret i vacker och tidlös design är Mema/GABs signum. Att tillverka ett silverbestick är ett precisionsarbete som tar många år att lära.

2009 genomför Mema/GAB sin största satsning någonsin med lanseringen av nya besticket CPB 2091, det första på över 30 år. Tillsammans med unga formgivaren Carl Philip Bernadotte sätter Mema/GAB därmed återigen silverbesticket i fokus. Och med det även förnyad kunskap om silverbestick som bruksföremål för den moderna familjen.

Läs hela pressreleasen här.

Close Menu

Smycken & Klockor

Narvavägen 7
114 60 Stockholm

T: 070 – 777 49 88
E: info@smyckenochklockor.se